E-post

info@releaseandheal.se

Är du högpresterande utmattad kvinna med inre stress som längtar efter inre ro och balans? I 90-dagars programmet Finn vägar till inre ro och balans får du hjälp att sortera i ditt inre och skala av rädslor, tankar, känslor mönster och beteenden som skapar stress. Du får även utforska hållbar återhämtning anpassad efter din livssituation.

Programmet kombinerar återhämtningsterapi och e-mail coachning med övningar som ringar in orsaken bakom orsaken till stress och utmattning. Det ingår även healing på distans med Emotion code och Reiki samt helande samtal. 

Allt i programmet görs på distans och du kan i lugn och ro i ditt hem ta till dig programmet, göra övningarna anpassade till dig i den takt som fungerar för dig.

Healing med Reiki reducerar stressnivåer och skapar lugn inombords samt hjälper din kropp till självläkning. Med hjälp av Emotion code frigör jag instängda emotioner som bidrar till stress och bakomliggande orsaker till utmattning vilket även det bidrar till kroppens självläkning.