E-post

info@releaseandheal.se

Inledningsvis bokar du via mail (info@releaseandheal.se) ett utforskande samtal på 30 min där du får berätta vad du önskar hjälp med och där jag får möjlighet att lyssna in hur jag kan hjälpa dig på bästa sätt. Därefter bokar vi in första behandlingen där vi fokuserar på det som är angeläget för dig. Antal behandlingar varierar beroende på vilka besvär vi arbetar med. 

Samtal och behandlingar med Emotion code och Reiki görs på distans eller via videosamtal och du får behandlingen i lugn och ro i ditt hem eller var du än befinner dig, resultaten är lika goda som om behandling görs vid en fysisk träff. 

Efter distans behandling med Emotion code mailar jag en rapport över vilka emotioner som frigjorts tillsammans med vad de olika emotionerna innebär. Många klienter tycker det är läkande i sig att se vilka emotioner som frigjorts och många gånger kommer det upp minne av när emotionen uppstod. Det finns även de klienter som inte vill ha någon information alls efteråt och det är helt upp till dig som klient.

Jag bemöter varje klient med varsamhet och respekt och det som kommer upp under en behandling med mig är helt konfidentiellt. 

Betalning sker innan behandling via swish eller bankkonto och du får uppgifterna i samband med att vi bokar in en tid. Jag innehar F-skattsedel. I samband med din betalning så godkänner du Terms & Conditions läs mer här.

Vad jag erbjuder på distans och online:

Utforskande samtal 30 min (bokas via mail) – gratis

Emotion Code prova på-paket 3 behandlingar (1 online+2 distans) – 1600 kronor (nya klienter)

Emotion Code behandling – 800 kr/ behandling, distans

Emotion Code paket 5 behandlingar – 3400 kr (680 kr/behandling, distans)

Helande samtal med Emotion Code online
55 min
– 995 kr

Helande samtal med Emotion Code paket 5 behandlingar– 4500 kr

Emotion Code avlägsna hjärtmuren – 2400 kr 

Reiki paket 3 behandlingar– 1900 kr

Reiki – 750 kr/behandling

12 veckors program för utmattade – kontakta mig för prisuppgift.

Återhämtningsterapi– Kommer snart