E-post

info@releaseandheal.se

De allra flesta människor har en hjärtmur som genom livet byggts upp av instängda emotioner som ett skydd mot smärta och sorg. En hjärtmur kan hindra dig från att leva livet fullt ut och kan påverka dig både fysiskt och emotionellt.  Även om du inte har några uttalade problem i ditt liv får du stora fördelar av att avlägsna hjärtmuren. En hjärtmur kan stå i vägen för att känna och ta emot kärlek, försvåra för din intuition att komma fram, kontakten med din själ, din kreativitet, din fulla potential och din självläkande förmåga. Den kan även skapa problem som smärtor och mentala besvär.

Dr. Bradley Nelson lyfter forskning som har visat att hjärtat är det mest kraftfulla vi har i vår kropp och genererar 60- 1000 gånger mer kraft och elektromagnetisk energi än vad hjärnan gör. I hjärtat finns bland annat vår intuition, kreativitet, inspiration och kärlek. 

Det finns en del tecken som kan tyda på att du har en hjärtmur som till exempel ångest, sorg som inte släpper, brist på kreativitet, apati, låg självkänsla, svårigheter att ge och ta emot kärlek, att känna sig utanför i relation till andra människor, svårigheter att förlåta sig själv och andra m.m. Fördelarna med att ta bort hjärtmuren är att när blockeringar i form av stagnerad energi är avlägsnade öppnas det upp för ett nytt flöde av livskraft som påverkar många delar i ditt liv. 

Om du önskar kan jag under en bokad behandling ta reda på om du har en hjärtmur och därefter kan du ta beslut om du vill att jag avlägsnar den. Processen att ta bort en hjärtmur tar cirka en vecka eftersom kroppen behöver tid för vila och bearbeta de emotioner som frigjorts. Behandlingen är djupgående och vissa klienter kan känna som ett eko av någon av emotionerna som frigjorts vilket går över ganska så snart.

Källan till information om Hjärtmuren är hämtad från Dr. Bradley Nelsons bok Emotion Code